Cream Valoare adaugata pentru afacerea Dvs
Cunoastem Cum sa atingeti rezultate
Construim Istorii de succes

Administratia

Administratia ZAL PP "Otaci-Business" este un organ de stat fondata de Guvernul RM, cu statut de persoana juridica si care isi desfasoara activitatea pe principii de autofinantare.

Administratia este condusa de Administratorul principal, desemnat de catre Guvernul RM. Administratorul principal angajeaza/concediaza personalul Administratiei, aplica stimulente/sanctiuni, aproba obligatiile de functie ale personalului, emite ordine si dispozitii in limitele competentelor sale.

Administratorul elaboreaza planurile/programele dezvoltarii ZAP si le aproba, dupa coordonarea aspectelor lor sociale, ecologice si cele care vizeaza extinderea infrastructurii zonei libere cu autoritatile administratiei publice locale, Ministerul Economiei si rezidenti. Administratorul reprezinta Administratia in organele de stat, forumuri si semneaza contracte fara procura. Administrator principal al ZAL PP "Otaci-Business" este desemnat d-l Victor Gîncu , tel: +373 271 79707.

Despre Ocnita

Raionul Ocnita - unitate administrativ-teritoriala a R. Moldova situata in partea de nord-est a tarii si invecinata cu Ucraina (regiunile Cernauti si Vinita). Include 3 orase si 18 comune (cuprind 30 sate, inclusiv resedintele de comuna). Suprafata - 0,6 mii km2, polulatia - 56,7 mii locuitori (moldoveni/romani - 57,7 %; rusi-ucraineni - 30,7 %; tigani - 6 %; alte nationalitati - 4,9 %; polonezi - 0,1 %). In raionul Ocnita (Naslavcea) se afla extremitatea nordica a R. Moldova. Orasul Otaci este situat la nordul R. Moldova. Pe teritoriul orasului trece raul Nistru, pe care se afla frontiera de stat a R. Moldova cu Ucraina. In oras este situat punctul vamal - pe podul peste Nistru. Prin Otaci trec cele mai importante trasee rutiere nationale si internationale (spre Movilau – Podolschi, Vinita, Cernauti, Hmelnitc, Kiev – Ukraina, Moscova, Sanct -Peterburg – Rusia, Soroca, Balti, Chisinau - Moldova, Minsc-Belorusia, Botosani, Suceava - Romania), care asigura legatura cu localitatile din raion si alte centre industrial-comerciale ale Moldovei, dar ce-i mai important, legatura dintre tarile de Vest si Est. Toate obiectele industriale ale Parcului de Productie si subdiviziunile de deservire sunt legate prin sosele.

100 km – de or. Balti
220 km – de mun. Chisinau
0,5 km - de or. Movilau - Podolschi
0,1 km - pina la punctul vamal (feroviar), la frontiera cu Ukraina.

Centrul industrial al orasului dispune de un potential de productie considerabil, desi in prezent capacitatile sale de productie sunt utilizate doar la nivelul de 10-30 %. Potentialul productiv existent si perspectivele de consolidare a acestuia cu ajutorul investitiilor straine, infrastructura disponibila si posibilitatea de dezvoltare a ei, precum si situarea geografica favorabila sunt un fundament pentru functionarea eficienta a ZAL PP "Otaci – Business".

Victor Gîncu , Administrator
ZAL, Hale industriale
Raionul Ocnita
Otaci